Tuotteet ja ratkaisut yhdestä paikasta – enemmän aikaa hoitotyöhön

Kiinteä hinta: Kiinteä hinta jopa 6 vuotta, mikä helpottaa budjetointia ja vähentää riskejä. Ei piilokuluja.

Rahoitus: Palvelusopimus sisältää edulliset kiinteät kuukausivuokrat. Yleisimmin käytetyt vuokra-ajat ovat 60 tai 72 kuukautta. Myös muut vuokra-ajat ovat mahdollisia tarpeen ja toivomusten mukaan.

Laajennettu takuu: Tuotteilla on laajennettu takuu koko sopimusajan.

Toimitus: Toimituskustannukset sisältyvät palvelusopimukseen. Päätuotteita pidetään varastossa riittävästi, joten tuotteiden toimitus tapahtuu muutamassa päivässä.

Asennus: Tuotteet asennetaan käyttövalmiiksi. Pakkausmateriaalit viedään pois.

Käyttökoulutus: Tuotteiden käyttökoulutus sisältyy palvelusopimukseen. Tuotteiden toimituksen yhteydessä annamme peruskoulutuksen tuotteiden käytöstä ja ylläpidosta.

Määräaikaishuollot: Palvelusopimus sisältää terveydenhuollon vaatimusten mukaiset laitteiden määräaikaishuollot. Suoritetusta huollosta tehdään automaattisesti huoltomerkintä IDR-laiterekisteriin.

Varaosat: Takuunalaiset varaosat ja niiden vaatimat korjaustyöt sisältyvät palvelusopimukseen. Tuotteen elinkaarikustannukset ovat 0 €.

Korjaukset: Suoritetuista laitteiden korjauksista tehdään automaattisesti kirjaus IDR-laiterekisteriin. Näin käytössäsi on aina ajantasainen laitekohtainen huoltohistoria. Korjauspyyntöjä voi tehdä 24/7.

Sopimusrekisteri: Asiakas saa käyttöönsä sopimusrekisterin, josta näkyy tilaukset, sopimusajat, tuotteet, niiden määrät ja yksikköhinnat. Sopimusrekisteristä saa raportit toimipisteittäin ja osastoittain.

IDR-laiterekisteri: Tuotteet kirjataan automaattisesti sähköiseen IDR-laiterekisteriin. Laiterekisteriin kirjataan myös suoritetut korjaukset ja huollot. Asiakas saa lukuoikeuden rekisteriin. IDR täyttää EU-lainsäädännön vaatimukset terveydenhuollon laitteiden seurannasta.

Ota yhteyttä oman alueesi myyntiin ja kysy lisää!