Suomen Terveysmaailma Oy

Luotettava kumppani

Panostamme erityisesti pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin asiakkaidemme kanssa. Jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, kaikilla asiakkaillamme on oma nimetty yhteyshenkilö. Kannamme asiakasvastuun kaikissa tilanteissa.

Laatua terveyden edistämiseksi

Olemme kotimainen terveysalan yritys, joka valmistaa, maahantuo ja markkinoi terveystuotteita Suomessa. Toimintamme perusta ovat korkealuokkaiset tuotteet, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia monin eri tavoin sekä helpottavat hoitotyötä.

25 vuoden kokemuksella

Olemme toimineet terveysalalla jo 25 vuoden ajan. Toimintamme aikana olemme saaneet tunnetun ja vakiintuneen aseman asiakaskunnassamme.

Tuhansia asiakkaita ympäri Suomea

Asiakkaamme ovat julkisen ja yksityisen terveydenhuollon palveluntarjoajat, mm. sairaalat, terveyskeskukset, vanhuspalvelu- ja KEVA-yksiköt sekä kotihoidon asiakkaat.

Vastuullinen toiminta

Arvostamme toiminnassamme vastuullisuutta. Valmistuksessa ja materiaaleissa olemme kiinnittäneet erityishuomiota ympäristöystävällisyyteen ja luonnonmukaisuuteen. Kaikki tuotteemme täyttävät EU:n vaatimat turvallisuus-, terveys- ja ympäristökriteerit.

Hallinnon yhteystiedot

ToimitusjohtajaMika Tuunainen
puh. +358 40 128 3651
mika.tuunainen(at)terveysmaailma.fi
Laskutus ja reskontraErja Helminen
puh. +358 40 526 2628
erja.helminen(at)terveysmaailma.fi