Suomen Terveysmaailma Oy

En pålitlig partner

Vi satsar speciellt på långvariga samarbetsrelationer med våra kunder. För att vi ska kunna betjäna våra kunder så bra som möjligt, har alla våra kunder en utnämnd egen kontaktperson.Vi bär vårt kundansvar i alla situationer.

Kvalitet för att befrämja hälsan

Vi är ett inhemskt företag inom hälsovården som tillverkar, importerar och marknadsför hälsoprodukter i Finland. Vår verksamhet baserar sig på högklassiga produkter som främjar hälsan och välmåendet på många olika sätt och också underlättar vårdarbetet.

15 års erfarenhet

Vi har verkat inom hälsovården redan 15 år och under den tid vi varit verksamma, har vi uppnått en känd och etablerad ställning bland vår kunder.

Tusentals kunder runt om i Finland

Våra kunder är den offentliga och privata hälsovården som erbjuder tjänster, bl.a till sjukhus, hälsovårdscentraler, åldringsvård och KEVA – enheter samt hemvårdens kunder.

Ansvarsfull verksamhet

Vi värdesätter ansvarfullhet i vår verksamhet. I vår tillverkning och i våra material har vi speciellt tänkt på miljövänliga och naturnära material. Alla våra produkter uppfyller EU:s krav gällande säkerhets-, hälso- och miljökriterier.

Styrelsens kontaktuppgifter

Verkställande direktörMika Tuunainen
tfn. 040 128 3651
mika.tuunainen(at)terveysmaailma.fi
Fakturering och reskontraErja Helminen
tfn. 09 4241 1200
erja.helminen(at)terveysmaailma.fi
Lager,underhåll och logistikHeikki Kylväjä
tfn. 0400 633 187
heikki.kylvaja(at)terveysmaailma.fi

Lediga arbetsplatser

Vi har inga lediga arbetsplatser just nu.